Kvarn Video - Hem
DVD
DVD - Prissänkningar
DVD - Begagnat
DVD - Kampanjer
DVD - Nyheter
DVD - Kommande filmer
DVD - Genre
BLU-RAY
BLU-RAY - Prissänkningar
BLU-RAY - Begagnat (container)
BLU-RAY - Kampanjer
BLU-RAY - Nyheter
BLU-RAY - Kommande filmer
BLU-RAY - Genre

Kvarnvideo.se integritetspolicy:

De uppgifter vi har om dig som kund är de uppgifter du angivit då du lagt din beställning hos oss och som är nödvändiga för att vi ska kunna expediera din beställning.

Detta för att kunna verifiera din ålder, kunna göra kreditbedömning i samband med köp mot faktura, avisering om leverans och för att kunna hantera reklamationsärenden.

Följande personuppgifter sparas hos oss för att kunna hantera din beställning:

Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer, IP-adress.

Du kan självklart lägga en beställning hos oss även utan att ange ditt personnummer och då sparas ej denna info hos oss.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Vi behandlar dessa uppgifter upp till 24 månader efter avslutat köp eller tills kontot avslutas på kundens begäran. Dock sparas köphistoriken för vår bokförings skull i 7 år.

I vårt nyhetsbrev som godkänts för utskick av dig i samband med din beställning finns en länk i vilken du enkelt kan avbryta vårt utskick till dig när som helst. Du kan även maila oss för att avbryta utskicket.

Vi använder IT-system för att skydda sekretessen, integriteten och tillgången till personuppgifter. Vi har vidtagit särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot olovlig eller obehörig behandling. Endast de personer som faktiskt behöver behandla dina personuppgifter för att kunna uppfylla våra angivna ändamål har tillgång till dem.

Har du invändningar mot eller vill säga upp ditt samtycke till hur vi använder dina uppgifter är du alltid välkommen att maila oss på kundservice@kvarnvideo.se .

Priser i: 
    Copyright © 2008-2020 Org Nr 556620-4839
    DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ