Kvarn Video - Hem
DVD
DVD - Prissänkningar
DVD - Begagnat
DVD - Kampanjer
DVD - Nyheter
DVD - Kommande filmer
DVD - Genre
BLU-RAY
BLU-RAY - Prissänkningar
BLU-RAY - Begagnat (container)
BLU-RAY - Kampanjer
BLU-RAY - Nyheter
BLU-RAY - Kommande filmer
BLU-RAY - Genre

Romance Collection
GALEN I KÄRLEK:
Harry Sanborn (Jack Nicholson) är den eviga ungkarlen som trots sin ålder framgångsrikt upprätthåller sin hobby att umgås med unga och attraktiva kvinnor. Under vad som skulle bli ett romantiskt veckoslut med sin senaste erövring Marin (Amanda Peet), i hennes mors vackra strandvilla i Hamptons, får Harry smärtor i bröstet. Incidenten leder till att Harry blir tvungen att stanna i huset under Marins mor, Erica Barrys (Diane Keaton), högst motvilliga vård.

Erica är en framgångsrik och skild pjäsförfattarinna som är föga förtjust i situationen. Alltmedan tiden går, utvecklas i Harry en annan typ av hjärtproblem - av det romantiska slaget - för Erica, trots att en kvinna i hennes ålder inte passar in i hans livsstil. Men gamla vanor är svåra att ändra, och medan Harry tvekar, börjar hans charmiga doktor i 30-års åldern (Keanu Reeves) uppvakta Erica. Och Harry, som alltid haft världen i sin hand, står förvirrad inför hur hans liv plötsligt tar nya och oväntade vändningar.


KÄRLEK PÅ JOBBET – TWO WEEKS NOTICE:
Advokaten Lucy Kelson vill rädda världen. Men istället ägnar hon sig åt att välja slipsar och intervjua möjliga flickvänner åt hennes snygga och stenrika chef George Wade. Är det verkligen för att utföra det här jobbet som hon skaffade sig en examen från Harvard? Lucy är uttråkad, så hon säger helt enkelt upp sig. Men Wade har – med lite hjälp från Amor – kommit på helt andra tankar.

Att motsatser dras till varandra får vi se bevis på i den charmiga komedin TWO WEEKS NOTICE - KÄRLEK PÅ JOBBET, skriven och regisserad av Marc Lawrence (Miss Secret Agent). Sandra Bullock "är i toppform – hon är smart och en riktig vinnare" (Omar L. Gallaga, Austin American-Statesman) i rollen som Lucy. Och det skickliga jobb som Hugh Grant gör som George förstärker hans position "som en av de bästa och smartaste komikerna i vår tid" (Glenn Whipp, Los Angeles Daily News).


LJUVA NOVEMBER:
Nelson Mossoch Sara Deever har ingenting gemensamt förutom att ha tillbringat en jobbig timme på en trafikskola i San Francisco. Hon är en bohemisk varelse, som tar dagen som den kommer. Han är en stressad karriärist med ett hårt inrutat tidsschema. Trots ett kaotiskt första möte och trots deras många olikheter dras dessa båda ytterligheter till varandra...

SWEET NOVEMBER - LJUVA NOVEMBER är ett romantiskt drama i regi av Pat O’Connor (Januarimannen, Circle of Friends) med Keanu Reeves, Charlize Theron, Jason Isaacs (Patrioten, Slutet på historien) och Liam Aiken (Vid din sida) i huvudrollerna.Svensk titelGalen I Kärlek / Kärlek På Jobbet / Ljuva November
OriginaltitelSomething's Gotta Give / Two Weeks Notice / Sweet November
SkådespelareDiane Keaton
Frances McDormand
Jack Nicholson
Jon Favreau
Keanu Reeves
Paul Michael Glaser
Rachel Ticotin
Amanda Peet
Hugh Grant
Sandra Bullock
Alicia Witt
Dana Ivey
Robert Klein
Heather Burns
David Haig
Dorian Missick
Keanu Reeves
Charlize Theron
Jason Isaacs
Liam Aiken
Greg Germann
Lauren Graham
Michael Rosenbaum
Frank Langella
Karina Andrews
RegissörNancy Meyers
Marc Lawrence
Pat O'Connor
SpråkEngelska
TextningSvenska
GenreBoxar, Komedi, Drama
Releasedatum2006-04-05
Antal skivor3
Färg/svartvitFärg
EAN7321937804763
Artikelnr27614


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.Priser i: 
    Copyright © 2008-2020 Org Nr 556620-4839
    DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ