Kvarn Video - Hem

Kink
Följ med backstage hos världens ledande nätproducent av fetish, bondage och sadomasochistisk porrfilm: Kink.com. I en ovanligt obskyr del av en bransch som till största del arbetar dold undan allmänhetens, strävar Kink.com efter det verklighetstrogna och arbetar utifrån stenhårda regler och värderingar för att kunna erbjuda en tillvaro som är säker, sund och i samtycke med alla inblandade. De vill avmystifiera BDSM-kulturen och fungera både som ett exempel för och en informerande resurs för hela gemenskapen.

I KINK får vi inte bara möta en fascinerande och ofta missförstådd subkultur, utan också en grupp intelligenta, karismatiska och drivna människor som verkligen älskar det de håller på med.

Producenten James Franco räds få ämnen och uppgifter. Känd bland de flesta som regissör, skådespelare, producent, musiker m.m. Nu senast har vi bland annat kunnat se honom i kontroversiella filmer som "Spring Breakers" och "Interior". "Leather Bar" där han även var regissör och producent. Franco och regissören Christina Voros har tidigare samarbetet med filmen "Child of God" som hade premiär på Venedigs filmfestival 2013.Svensk titelKink
OriginaltitelKink
SkådespelarePeter Acworth
Van Darkholme
Princess Donna
RegissörChristina Voros
Inspelningsår2013
BildformatWidescreen Anamorfisk
LjudDolby Digital 5.1
SpråkEngelska
TextningSvenska, Danska, Norska, Finska
Speltid1 tim 20 min
GenreDokumentär, Erotik
Extramaterial
  • Original Bildtrailer
  • Njutafilms Trailershow
Releasedatum2014-10-29
Åldersgräns15 år
Antal skivor1
Färg/svartvitFärg
BolagNjutafilms
EAN7340110406976
Artikelnr91969


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.
Priser i: 
    Copyright © 2008-2020 Org Nr 556620-4839
    DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ