Kvarn Video - Hem

Amelia / Australia
Amelia:
Den 2 juli 1937 försvann Amelia Earhart spårlöst över Stilla havet under ett försök att flyga runt jorden. Vid den här tidpunkten var hon en av världens mest kända kvinnor efter en rad framgångsrika flygningar. I detta romantiska drama får vi ta del av hennes framgångar samt hennes stormiga förhållande med sin manager George Putnam. Deras ambition, beundran och stora kärlek för varandra var till och med så stark att inte ens en passionerad kärleksaffär med Gene Vidal kunde splittra dem.

Tvåfaldigt Oscar® belönade Hilary Swank spelar huvudrollen som Amelia och Richard Gere spelar George Putnam. För regin svarar den prisbelönade Mira Nair.

Australia:
Baz Luhrmann som skrev och regisserade ”Moulin Rouge” är tillbaka med AUSTRALIA, en film som på ett spektakulärt sätt för samman romantik, drama och äventyr. Det storslagna australienska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om den brittiska aristokraten Sarah Ashley (Nicole Kidman) som reser till denna avlägsna kontinent med hopp om att rädda sin enda tillgång – en boskapsranch i samma storlek som Belgien. Men denna svindlande resa tillsammans med ranchens förman (Hugh Jackman) visar sig vara ett större äventyr än de någonsin kunnat förutse. Tillsammans upplever de en stormande kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien och ställs inför ett val som kommer förändra deras liv för alltid.Svensk titelAmelia / Australia
OriginaltitelAmelia / Australia
SkådespelareHilary Swank
Ewan McGregor
Richard Gere
Christopher Eccleston
Joe Anderson
Cherry Jones
Mia Wasikowska
Aaron Abrams
Dylan Roberts
Scott Yaphe
Tom Fairfoot
Ryann Shane
William Cuddy
Elizabeth Shepherd
Richard Donat
Nicole Kidman
Hugh Jackman
David Wenham
Bryan Brown
Jack Thompson
Essie Davis
Iain Williams
David Gulpilil
Brandon Walters
RegissörMira Nair
Inspelningsår2009 / 2008
SpråkEngelska
TextningSvenska, Danska, Finska, Norska, Engelska
GenreDrama
Releasedatum2010-01-01
Antal skivor2
Färg/svartvitFärg
BolagSF (Fox)
EAN7391772333827
Artikelnr90537


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.
Priser i: 
    Copyright © 2008-2020 Org Nr 556620-4839
    DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ