Kvarn Video - Hem
DVD
DVD - Prissänkningar
DVD - Begagnat
DVD - Kampanjer
DVD - Nyheter
DVD - Kommande filmer
DVD - Genre
BLU-RAY
BLU-RAY - Prissänkningar
BLU-RAY - Begagnat (container)
BLU-RAY - Kampanjer
BLU-RAY - Nyheter
BLU-RAY - Kommande filmer
BLU-RAY - Genre

Thor Modèen & Åke Söderblom - Box (6-disc)
Det är ingen underdrift att kalla Thor Modéen och Åke Söderblom för det mest älskade och kritikerhyllade komikerparet som den svenska filmen skådat. Deras filmer har roat generationer och står för en komisk stil som inte bara definierar en epok utan också skapat ett arv som hyllas än idag. Missa inte heller stora namn som Sickan Carlsson, Annalisa Ericson, Birgit Tengroth och Hjördis Petterson.

Studio S kan här presentera sex av duons allra mest efterfrågade klassiker. Att avnjutas av såväl gammal som ung. Samtliga för första gången på dvd.

Annonsera! (1936)
Tvålfabrikör Miller, hans son Miller jr och reklamaren Bergman är oense om annonsens makt att kränga tvål. Av Anders Henrikson med Thor Modéen, Håkan Westergren, Birgit Tengroth och Åke Söderblom.

Klart till drabbning (1937)
Tosse och Putte är på plats på Pansarkryssaren Gotland någonstans i Östersjön. Kriget står inför dörren och det är lite si och så med disciplinen ombord. Av Edvin Adolphson med Thor Modéen, Åke Söderblom och Sickan Carlsson.

Julia jubilerar (1938)
Julia, som är kassörska på en pianofabrik, åker på vintersemester till Åre. Samtidigt upptäcker hennes chef att det saknas pengar i kassan. Av Lau Lauritzen med Katie Rolfsen, Thor Modéen, Annalisa Ericson och Åke Söderblom.

Springpojkar är vi allihopa (1941)
Gugge och Nuffe är goda vänner trots att de är cykelbud åt konkurrerande firmor på samma gata i Klarakvarteren i Stockholm. Av Ivar Johansson med Thor Modéen, Benkt-Åke Benktsson och Åke Söderblom.

Stackars Ferdinand (1941)
Ferdinand lever sedan 20 år i ett lyckligt men ibland stormigt äktenskap. En dag blir han plötsligt uppsökt av sin hemliga, utomäktenskapliga dotter. Av Nils Jerring med Thor Modéen, Tollie Zellman och Åke Söderblom.

Sexlingar (1942)
En lokaltidningsredaktör i Norrland får idén att sprida ett rykte om nyfödda sexlingar i trakten. Nyheten väcker sensation i hela Sverige. Av Hugo Bolander med Åke Söderblom, Thor Modéen och Hjördis Petterson.Svensk titelAnnonsera! / Klart Till Drabbning / Julia Jubilerar / Springpojkar Är Vi Allihopa / Stackars Ferdinand / Sexlingar
OriginaltitelAnnonsera! / Klart Till Drabbning / Julia Jubilerar / Springpojkar Är Vi Allihopa / Stackars Ferdinand / Sexlingar
SkådespelareThor Modéen
Håkan Westergren
Åke Söderblom
Weyler Hildebrand
Katie Rolfsen
Annalisa Ericson
Rune Halvarsson
Bert Sorbon
Eric Abrahamsson
Margit Manstad
RegissörAnders Henrikson
Edvin Adolphson
Lau Lauritzen
Alice O'Fredericks
Ivar Johansson
Nils Jerring
Hugo Bolander
Åke Söderblom
Inspelningsår1936 / 1937 / 1938 / 1941 / 1942
BildformatFullscreen
LjudDolby Digital
SpråkSvenska
GenreBoxar, Komedi, Svensk film
Releasedatum2016-08-29
Åldersgräns7 år
Antal skivor6
Färg/svartvitSvartvit
BolagStudio S
EAN7350036726348
Artikelnr92032


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.
Priser i: 
    Copyright © 2008-2019 DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ Org Nr 556620-4839