Kvarn Video - Hem

Sunshine State




Förändringens vindar sveper in över Delrona Beach, Florida. Ett byggföretag har tagit det lilla sömniga kustsamhället på sängen med sina löften om stora vinstmöjligheter och ännu större förändringar. Lokalbefolkningen slits mellan sina plikter gentemot familjen och möjligheten att tjäna snabba stålar. De utomstående byggherrarnas ankomst möts därför med blandade känslor av stadens invånare.

Marly (Falco, tv-serien ”Sopranos”) vill inget hellre än att börja om på nytt och är därför angelägen om att sälja familjeföretaget. Arbetet med att driva faderns motell och restaurang har allteftersom åren gått gjort henne bitter över att hennes chans att komma någonvart i livet gått förlorad. Men en spirande romans med en besökande landskapsarkitekt (Oscarbelönade® Timothy Hutton) ger henne nytt hopp. Desiree (Oscarnominerade® Angela Bassett) lämnade staden för flera år sedan för att undvika skandal och söka lyckan som skådespelerska. Hon återvänder motvilligt till hemstaden och sin egensinniga mamma (Mary Alice), som har svårt för att glömma det förflutna.

SUNSHINE STATE, med Mary Steenburgen, James McDaniel, Jane Alexander och Ralph Waite i ledande roller, är en mästerlig hyllning till alla som bor i ett land där man har möjlighet att följa och förverkliga sina drömmar.



Svensk titelSunshine State
OriginaltitelSunshine State
SkådespelareJane Alexander
Angela Bassett
Gordon Clapp
Edie Falco
Miguel Ferrer
Timothy Hutton
James McDaniel
Mary Steenburgen
Alan King
Ralph Waite
RegissörJohn Sayles
Inspelningsår2002
BildformatWidescreen 1.85:1 Anamorfisk
LjudDolby Digital 5.1 (Engelska, Franska, Spanska), Dolby Digital 2.0 (Italienska)
SpråkEngelska, Franska, Spanska, Italienska
TextningSvenska, Danska, Norska, Finska, Engelska, Arabiska, Bulgariska, Tjeckiska, Grekiska, Hebreiska, Hindi, Ungerska, Polska, Portugisiska, Franska, Italienska, Spanska, Holländska, Turkiska
Speltid2 tim 11 min
GenreDrama
Extramaterial
  • Regissörens kommentarer
  • Biotrailer
Releasedatum2003-04-23
ÅldersgränsBarntillåten
Antal skivor1
Färg/svartvitFärg
EAN5050582010831
Artikelnr21058


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.
Priser i: 
    Copyright © 2008-2019 Org Nr 556620-4839
    DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ