Kvarn Video - Hem

Nighthawk
F117 Nighthawk är det amerikanska flygvapnets främsta vapen i luften nattetid. Ett svart, osynligt och ljudlöst attackflygplan som med sina stealth-egenskaper slår ut fienden innan de ens reagerat.

Under ett hemligt uppdrag i Nicaragua, med målet att nattetid bomba ett kokainfält med stealth-flygplan, försvinner stridspiloten Owen Turner sedan hans flygplan träffats av fientlig luftvärnseld. Han avskrivs officiellt som dödad i strid.

Flera år senare blir ett F-117 Nighthawk stulet från en amerikansk militärbas. Samma dygn förlorar amerikanska försvaret kontakten med en av sina atomubåtar utan för Sydafrikas kust. Det visar sig att Owen Turner inte dog under sitt uppdrag fler år tidigare – han började istället arbeta för den ökände vapenhandlaren Menendez.

Menendez kräver att USA:s regering ska frisläppa ett stort antal ”politiska fångar”, annars kommer den försvunna ubåten att vara deras minsta problem. Det amerikanska försvaret inser att den ende som kan förhindra en katastrof är Owen Turners rival och tidigare kollega – stridspiloten Ryan Mitchell, som var med honom i attacken natten då han försvann.Svensk titelNighthawk
OriginaltitelStealth Fighter
SkådespelareIce-T
Costas Mandylor
Erika Eleniak
Ernie Hudson
Sarah Dampf
William Sadler
Andrew Divoff
Michael Gregory
Alex Meneses
RegissörJim Wynorski
Inspelningsår1999
BildformatFullscreen 1.33:1
LjudDolby Digital 2.0
SpråkEngelska
TextningSvenska, Danska, Finska, Norska
Speltid1 tim 30 min
GenreAction
Extramaterial
  • Filmpresentation
  • Biografier
Releasedatum2000-11-22
Åldersgräns15 år
Antal skivor1
Färg/svartvitFärg
EAN5706112351799
Artikelnr21392


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.
Priser i: 
    Copyright © 2008-2019 Org Nr 556620-4839
    DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ