Kvarn Video - Hem

Ice Age 1-4 Box (4-disc) (Blu-ray)
ICE AGE:
Häng med den knäppaste flocken någonsin i det coolaste äventyret i världshistorien! Vid istidens början möts tre omaka varelser: Sid, en snabbpratande och korkad sengångare, Manfred, en vresig och ullig mammut och Diego, en lömsk sabeltandad tiger. De tre bildar motvilligt ett team för att återlämna en baby till sin pappa. Innan deras otroliga resa är slut har den osannolika trion råkat ut för kokande lavagropar, flytt ur förrädiska istunnlar och mött Scrat, en förhistorisk blandning av ekorre och råtta, som desperat försöker gömma sitt älskade ekollon.


ICE AGE 2:
Våra iskalla favorithjältar är tillbaka i en supercool uppföljare till succèfilmen "Ice Age"! I ICE AGE 2 ökar tempot samtidigt som temperaturen stiger. Manfred (Björn Granath), Sid (Robert Gustafsson), Diego (Reine Brynolfsson) och Scrat tvingas fly från en störtflod av trubbel i dalen där det börjat töa. Snart är de fyra åter ute på ett komiskt äventyr med massor av strapatser. På sin resa möter de Ellie (Eva Röse), en ullig mammuttjej som får Manfreds hjärta att smälta... Med sina bländande animationer, oförglömliga karaktärer och härliga musik är ICE AGE 2 en helt igenom njutbar upplevelse för hela familjen!


ICE AGE 3 – DET VÅRAS FÖR DINOSAURIERNA:
Hela gänget från de första två ICE AGE-filmerna är tillbaka i ett äventyr av förhistoriska proportioner. Scrat fortsätter sin outtröttliga jakt på sitt älskade ekollon men får konkurrens i Scratte, en kvinnlig avbild av honom själv. Manny och Ellie väntar sin första baby-mammut, Diego funderar på om hans nya umgänge gjort honom till en mjukis och Sid är stolt familjefar till ett gäng dinosaurieägg som han hittat och tagit med sig hem. Det visar sig dock inte vara det bästa sättet att bilda familj på så för att rädda Sids sengångarskinn måste hela gänget bege sig till en värld under jorden där de träffar på dinosaurier, ovälkomnande växter och en ettrig enögd dinosauriejägare vid namn Buck.


ICE AGE 4 – JORDEN SKAKAR LOSS:
Ekorren Scrats eviga jakt på det fördömda ekollonet, som han har suktat efter sedan urminnes tider, får oanade konsekvenser – en vidsträckt jordbävning som utlöser tidernas största äventyr för Manny, Diego och Sid. I kaosets kölvatten återförenas Sid med sin grälsjuka mormor, och hjorden stöter på ett ruffigt gäng sjöpirater som är fast beslutna att stoppa deras hemfärdSvensk titelIce Age / Ice Age 2 / Ice Age 3 - Det Våras För Dinosaurierna / Ice Age 4 - Jorden Skakar Loss
OriginaltitelIce Age / Ice Age 2 / Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs / Ice Age: Continental Drift
RegissörChris Wedge
Carlos Saldanha
SpråkEngelska, Svenska
TextningSvenska, Engelska
GenreBoxar, Tecknat, Barn och familj
Releasedatum2012-11-28
Antal skivor4
Färg/svartvitFärg
BolagSF (Fox)
EAN7391772516053
Artikelnr14796


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.
Priser i: 
    Copyright © 2008-2018 DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ Org Nr 556620-4839