Kvarn Video - Hem
DVD
DVD - Prissänkningar
DVD - Begagnat
DVD - Kampanjer
DVD - Nyheter
DVD - Kommande filmer
DVD - Genre
BLU-RAY
BLU-RAY - Prissänkningar
BLU-RAY - Begagnat (container)
BLU-RAY - Kampanjer
BLU-RAY - Nyheter
BLU-RAY - Kommande filmer
BLU-RAY - Genre

Den Stora Sickan Carlsson-boxen 2
Nu är det återigen dags för glittrande skratt och kvittrande sång från den muntraste komedienne vårt land någonsin skådat! Studio S har ånyo samlat ihop några av Sickan Carlssons mest älskade filmer i en glädjesprittande box fylld av många timmars solsken. Lysande, Sickan!

Landstormens lilla Lotta (1939)

I Sickans mest kända film spelar hon en gladlynt lotta i beredskap någonstans i Sverige. Av Weyler Hildebrand, med Sickan, Allan Bohlin, Åke Ohberg, Thor Modéen och Åke Söderblom.

Flickan i fönstret mitt emot (1942)

Muraren Loffe och skulptrisen Ingrid blir förälskade i varandra, vilket inte ses med blida ögon av Ingrids förmyndare som genast börjar smida planer för att skilja dem åt. Av Nils Jerring, med Sickan, Elof Ahrle, Hugo Björne och Dagmar Ebbesen.

Skolka skolan (1949)

Den skoltrötta gymnasisten Margareta hoppar av skolan och gifter sig. Men när äktenskapet inte blir som hon tänkt sig börjar hon i hemlighet att plugga igen och snärjer in sig i lögner. Av Schamyl Bauman, med Sickan, Gunnar Björnstrand, Viveca Serlachius och Gull Natorp.

Frökens första barn (1950)

Succéförfattaren Johannes börjar skriva på en bok med temat ensamma mödrar och anställer den ensamstående modern Sonja som sekreterare för att få hennes hjälp. Men hon är inte den hon utger sig för att vara. Av Schamyl Bauman, med Sickan Carlsson, Edvin Adolphson, Olof Winnerstrand och Dagmar Ebbesen.

Puck heter jag (1951)

På ett 40-årskalas blir sömmerskan Puck och konstkritikern Roger förälskade, men han är redan förlovad. Än mer komplicerat blir det när Puck blir god vän med fästmön. Av Schamyl Bauman, med Sickan, Karl-Arne Holmsten, Naima Wifstrand och Marianne Löfgren.

Du är mitt äventyr (1958)

Det äkta paret Lena och Tore älskar sina journalistjobb, men när de får barn kompliceras deras liv av att Tore tvingas vara pappaledig. Av Stig Olin, med Sickan Carlsson, Gunnar Björnstrand, Bibi Andersson och Siv Ericks.Svensk titelLandstormens Lilla Lotta / Flickan I Fönstret Mitt Emot / Skolka Skolan / Frökens Första Barn / Puck Heter Jag / Du Är Mitt Äventyr
OriginaltitelLandstormens Lilla Lotta / Flickan I Fönstret Mitt Emot / Skolka Skolan / Frökens Första Barn / Puck Heter Jag / Du Är Mitt Äventyr
SkådespelareSickan Carlsson
Thor Modéen
Åke Söderblom
Elof Ahrle
Dagmar Ebbesen
Gunnar Björnstrand
Edvin Adolphson
Bibi Andersson
Siv Ericks
LjudDolby Digital 2.0
SpråkSvenska
TextningSvenska
Speltid9 tim 37 min
GenreBoxar, Komedi, Drama
Releasedatum2019-05-09
Antal skivor3
BolagStudio S
EAN7350036728786
Artikelnr7350036728786


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.
Priser i: 
    Copyright © 2008-2019 Org Nr 556620-4839
    DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ