Kvarn Video - Hem
DVD
DVD - Prissänkningar
DVD - Begagnat
DVD - Kampanjer
DVD - Nyheter
DVD - Kommande filmer
DVD - Genre
BLU-RAY
BLU-RAY - Prissänkningar
BLU-RAY - Begagnat (container)
BLU-RAY - Kampanjer
BLU-RAY - Nyheter
BLU-RAY - Kommande filmer
BLU-RAY - Genre

Den Stora Deckarboxen - Volym 2
Nu är det återigen dags för knarrande dörrar och ond bråd död.
Studio S har grävt fram en sextett med nagelbitare från de blodtörstiga 40- och 50-talen, som var med att forma Sverige till världens främsta deckarland!

Fem av de sex filmerna släpps för allra första gången på dvd.

BROTT I SOL (1947)
Harry Werner återvänder till sin villa efter en lång vistelse i Italien. När hans trädgårdsmästare vill gräva upp en gran på tomten hittar han ett nedgrävt lik och en klocka med ett namn på boetten. Harry erinrar sig en händelse för sex år sedan när en av hans gäster försvann efter en fest. Av Göran Gentele med Birger Malmsten, Gunnel Broström och Ulf Palme.

KVINNAN SOM FÖRSVANN (1949)
I England blir en känd juvelsamling stulen. Polisen misstänker att juvelerna smugglats till Sverige. En ung försäkringsdetektiv får i uppdrag att göra efterforskningar. Av Ander Ångström med Carl-Henrik Fant, Åke Fridell och Cécile Ossbahr.

MORD LILLA VÄN (1955)
Reporter Mattsson på Kvällsbladet får i uppdrag att forska i herrsällskapet "Sjöbjörnarna" och dess förehavanden. En av medlemmarna, Lasse, dog i en båtolycka efter sällskapets midsommarfirande i skärgården. Av Stig Olin med Stig Olin, Inga Landgré och Ingvar Kjellson.

FARLIGT LÖFTE (1955)
Lena Nyman i sin debutroll som en liten flicka som blir vittne till ett mord i det hus där hon bor. Mördaren är en av grannarna, men flickan förstår inte vilken fara hon svävar i. Av Håkan Bergström med Bengt Blomgren, Ulla Holmberg och Lena Nyman.

MOLN ÖVER HELLESTA (1956)
Den nyförlovade Margareta Hellman följer med sin fästman till familjegodset Hellesta. När hon får veta att hans förra fästmö dött under mystiska omständigheter beslutar hon sig för att undersöka vad som hänt. Av Rolf Husberg med Anita Björk, Birger Malmsten och Isa Quensel.

KVINNA I LEOPARD (1958)
Marianne lever med sin man Arvid i en stor Stockholmsvåning. Arvid är sjuk och Marianne vältar sig med andra män på annat håll. Men när Arvid hittar en avslöjande hotellnota ber han ur sitt testamente. Det skulle han inte ha gjort! Av Jan Molander med Harriet Andersson, Ulf Palme och Erik Strandmark.Svensk titelDen Stora Deckarboxen - Volym 2
OriginaltitelDen Stora Deckarboxen - Volym 2
SkådespelareHarriet Andersson
Birger Malmsten
Anita Björk
Inga Landgré
Cécile Ossbahr
Gunnel Broström
Ulf Palme
Stig Olin
Erik Strandmark
Åke Fridell
Lena Nyman
LjudDolby Digital
SpråkSvenska
Speltid8 tim 46 min
GenreBoxar, Thriller, Svensk film
Releasedatum2019-11-27
Antal skivor3
BolagStudio S
EAN7350036728939
Artikelnr7350036728939


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.
Priser i: 
    Copyright © 2008-2019 Org Nr 556620-4839
    DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ