Kvarn Video - Hem
DVD
DVD - Prissänkningar
DVD - Begagnat
DVD - Kampanjer
DVD - Nyheter
DVD - Kommande filmer
DVD - Genre
BLU-RAY
BLU-RAY - Prissänkningar
BLU-RAY - Begagnat (container)
BLU-RAY - Kampanjer
BLU-RAY - Nyheter
BLU-RAY - Kommande filmer
BLU-RAY - Genre

Barbie Super Hero Collection
BARBIE: DATASPELSHJÄLTEN
Gör dig redo för ett fartfyllt äventyr! När Barbie™ som genom magi plötsligt hamnar i sitt favoritvideospel upptäcker hon till sin glädje att hon förvandlats till en rolig rullskridskoåkare. I spelet träffar hon den söta, molnformade Cutie och rullskridskoprinsessan Bella. Tillsammans upptäcker de snart att en elak emoji försöker ta över spelet. Allteftersom de tar sig igenom de olika nivåerna tvingas Barbie™ förlita sig på sin otroliga spelskicklighet och kreativa förmåga för att kunna rädda sitt team och vinna spelet!


BARBIE SUPERPRINSESSAN
Barbie™ spelar rollen som Kara™, en prinsessa av idag som lever ett liv som alla andra. En dag blir hon kysst av en magisk fjäril och upptäcker att hon besitter otroliga superkrafter som gör att hon kan omvandla sig till Super Sparkle, hennes hemliga, brottsbekämpande andra jag som flyger riket runt på jakt efter brott att lösa! Men det dröjer inte länge förrän hennes avundsjuka kusin fångar fjärilen och omvandlas, även hon – denna gång till Dark Sparkle, hennes ärkefiende. Deras rivalitet blir allt starkare, men kanske kan de sätta sig över meningsskiljaktigheterna och bilda ett oslagbart superteam när de upptäcker vem som är rikets verkliga fiende? Lyft till oanade höjder och upptäck att inget slår en genuin och äkta vänskap!


BARBIE: SUPERAGENTERNA
Barbie™ och hennes bästa vänner Teresa™ och Renee™ är skickliga gymnaster som i det här actionfyllda äventyret får testa det spännande livet som hemliga superagenter! När en av världens bästa spionbyråer får nys om deras otroliga färdigheter dröjer det inte länge innan tjejerna är på jakt efter en juvelstjälande katt som har lyckats lura alla andra agenter. Med avancerade spionprylar, glammiga förklädnader och söta robothusdjur till sin hjälp måste tjejerna visa att de är listiga nog att klara uppdraget tillsammans. Här är det girlpower som gäller!Svensk titelBarbie: Dataspelshjälten / Barbie: Superprinsessan / Barbie: Superagenterna
OriginaltitelBarbie: Video Game Hero / Barbie: Super Princess / Barbie: Spy Squad
Inspelningsår2014-2017
BildformatWidescreen 1.78:1 Anamorfisk
LjudDolby Digital 5.1, Dolby Digital 2.0
SpråkSvenska, Norska, Danska, Finska, Engelska
TextningEngelska för hörselskadade
Speltid3 tim 32 min
GenreBoxar, Barn och familj, Tecknat
Releasedatum2017-08-07
ÅldersgränsBarntillåten
Antal skivor3
Färg/svartvitFärg
BolagUniversal
EAN5053083124144
Artikelnr802084


Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.
Logga in för att lämna en kommentar.
Priser i: 
    Copyright © 2008-2018 DVD Video Malmö AB Box 268 201 22 MALMÖ Org Nr 556620-4839